(recept
si oblíbili 4 návštěvníci)
Bábovka z čokolady Margot
Potřebné ingredience
doba přípravy je cca 1 hodina
Ingredience:
1 čokoláda Margot,
1 šlehačka,
1 sklenička moučkového cukru,
2 skleničky polohrubé mouky,
2 vejce,
půl prášku do pečiva,
tuk,
mouka na formu
Postup přípravy
Příprava:
Žloutky třeme s cukrem, přidáme nastrouhanou čokoládu, mouku smíchanou s práškem do pečiva, zalijeme šlehačkou a nakonec vmícháme tuhý sníh z bílků. Těsto vlijeme do vymazané a moukou vysypané formy a dáme péci do vyhřáté trouby.
Žloutky třeme s cukrem, přidáme nastrouhanou čokoládu, mouku smíchanou s práškem do pečiva, zalijeme šlehačkou a nakonec vmícháme tuhý sníh z bílků. Těsto vlijeme do vymazané a moukou vysypané formy a dáme péci do vyhřáté trouby.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé